The Angel’s Share præsenterer for første gang

Lørdag d. 25. Oktober 2014 kl. 19

En aften med WHISKY & MUSIK

i Valhal, Kalvøvej 26, Frederikssund

Skotske Robin Laing underholder med vittigheder og sange om whisky, mens vi smager på udsøgte whiskyer 🙂

Billet kun 300 kr, – købes på billetto.dk/whisky-og-musik eller ved henvendelse til TAS’ formand på mail tasnr.1@gmail.com / telefon 60 64 71 59

Robin underholder med egne sange, og mellem sangene fortæller han anekdoter og historier fra højlandet. Der skal såmænd nok også være en enkelt eller to af dem, der er sande.  Udover udsøgt underholdning dækker billetten også 6 gange 2 cl glimrende whisky. Aftenens whisky-menu:

  • Tomatin MacY 2014
  • A Bunadh
  • Big Peat Xmas 2014
  • Bowmore OLP 12Y
  • Bruicladdich Berry’s 21Y
  • Arran Provenance 16Y

Robin synger om flere af de nævnte mærker, og den sidste whisky har relation til et af foreningens projekter. TAS har to tønder Arran liggende i Scotland. Tønderne er ejet af TAS’ medlemmer i fællesskab.

Robin Laing er en af Skotlands mest skattede kunstnere. Han er kendt for gennem de seneste 30 år at have forfattet og fremført sange om den skotske kultur i almindelighed, og om whisky i særdeleshed. Flere destillerier har naturligt nok bestilt viser om deres specielle dråber.

I 2013 var Robin Laing på en mindre tourné i Danmark, hvor TAS stiftede bekendtskab med ham. Da han bekendtgjorde at han kunne tænke sig at besøge Danmark i 2014, slog klubben til og tilbød ham et engagement i Frederikssund.